Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed  | 

Het gebruik van de Iphone is eenvoudig met deze tips

Het gebruik van de Iphone is eenvoudig met deze tips
  • Listed: 18 november 2018 08:09

Description

Het gebruik van de Iphone is eenvoudig met deze tips

Nu je je eerste iPhone hebt gekocht, vraag je je waarschijnlijk af wat deze nieuwe technologie voor je kan doen. Het onderstaande artikel biedt je veel handige tips en trucs waarmee je alle verschillende functies van de iPhone kunt gebruiken waar veel mensen zich niet bewust van zijn. Lees verder en leer enkele van die trucs.

Profiteer van de weerfunctie op de iPhone om de voorspelling voor de volgende week te begrijpen. Met deze functie kunt u de specifieke stad waarin u woont samen met andere gebieden selecteren, zodat u een beter beeld krijgt van het weer in een bepaald gebied.

 

Als u uitgebreid typt op uw iPhone, overweeg dan om te investeren in een extern toetsenbord. Er zijn veel draadloze modellen beschikbaar. Ze maken het typen van documenten, e-mails en andere soortgelijke dingen eenvoudiger. Sommige toetsenborden kunnen zelfs een tweeledig doel dienen, omdat u ze zowel op uw iPad als op uw iPhone kunt gebruiken.

U kunt Siri gebruiken om herinneringen in te stellen gekoppeld aan locaties. In plaats van de op tijd gebaseerde herinneringen, kunt u locatiegebaseerde herinneringen gebruiken. Maar je kunt Siri ook vragen om je eraan te herinneren wanneer je thuiskomt. De telefoon weet automatisch dat u op de bestemming bent en geeft u de herinnering. U kunt herinneringen effectiever gebruiken door ze op locatie te plaatsen in plaats van op tijd.

Wist je dat iPhones schermafbeeldingen kunnen maken zoals een computer dat kan? Om een ​​screenshot van je iPhone te maken, houd je de startknop van je telefoon ingedrukt en druk je daarna op de slaapknop. Je hoort dan een klik op de camera, ziet een flits en vervolgens wordt een screenshot van je iPhone opgeslagen in je filmrol.

Gebruik uw telefoon horizontaal wanneer u gegevens invoert. Het is gemakkelijk om te vergeten, maar de toetsen zijn veel groter als de telefoon horizontaal is, dus het is zoveel gemakkelijker om tekst nauwkeurig in te voeren. Als je die mogelijkheid nog niet op je telefoon hebt, kun je de applicatie van Safari krijgen.

Download een applicatie waarmee je iPhone-bestanden kunt uploaden en bestanden kunt opslaan. Het is gemakkelijk om muziek, afbeeldingen, video’s en tekstbestanden te uploaden. Sluit uw iPhone eenvoudig aan op uw computer om deze multimedia over te zetten.

Er zijn veel multimedia-functies beschikbaar voor uw iPhone. Je iPhone kan je primaire bron van entertainment worden wanneer je tv-programma’s en clips ernaar downloadt.

Een goede tip voor het gebruik van je iPhone is om een ​​soort app aan te schaffen waarmee je restaurants in de buurt van je locatie kunt vinden. Er is eigenlijk een app beschikbaar die willekeurig een restaurant ophaalt naar wat je erin stopt, zoals Mexicaans eten, Italiaans of wat je maar wilt.

Als u tijd wilt besparen tijdens het surfen op internet op uw iPhone, hoeft u de “http”, “www” of “.com” niet in te voeren. Het enige dat u hoeft te doen, is de gewenste domeinnaam invoeren. Veel mensen weten niets over deze functie en toch kan het seconden besparen.

U kunt de levensduur van de batterij van uw iPhone verlengen als u een paar wijzigingen aanbrengt. Verwijderen zijn apps die u niet gebruikt, schakel een van de draadloze services op uw telefoon uit waarvoor u geen gebruik van maakt en verlaag de hoeveelheid helderheid op uw scherm. Dit zorgt ervoor dat je batterij iets langer meegaat.

Verlaag uw energieverbruik om de levensduur van uw iphone-batterij te verlengen. Elimineer apps die u niet gebruikt. Schakel draadloze signalen uit die u niet gebruikt. Verlaag de helderheid van het scherm, tenzij dit noodzakelijk is. Onthoud altijd dat je het moet op slot doen voordat je het opbergt. U zult uw batterij veel minder moeten opladen.

Verspil geen tijd door te proberen om uw ongewenste e-mails individueel te verwijderen. het beste is om naar je inbox te gaan, op de knop Bewerken te drukken en alle berichten te selecteren die je wilt verwijderen. Zodra u dat doet, drukt u op Delete en ze worden allemaal tegelijk geëlimineerd.

Nu dat je het bovenstaande artikel leest, zou je op de hoogte moeten zijn van alle kleine technologische ontwikkelingen van de iPhone. De iPhone is geweldig klein gadget, maar het werkt het beste als je alle tips en trucs kent. Na het lezen van bovenstaande informatie zou je enige kennis moeten hebben over waar de iPhone over gaat.

Ad Reference ID: 4545bf11014ec398

Sponsored Links

Een miljard redenen waarom u mobiele marketing zou moeten proberen

€35.00

Een miljard redenen waarom u mobiele marketing zou moeten pr...

Een miljard redenen waarom u mobiele marketing zou moeten proberen als u een bedrijf online hebt, heeft u ongetwijfeld artikelenmarketing, bannerreclame, marketing per e-mail en het plaatsen van blog-gasten geprobeerd. ...

262 total views, 0 today

Leave a Reply

Eenzame kerst?

40PlusRelatie - De eerste stap naar een nieuwe partner

Kies een ideaal kerst kado hier

RSS Baby Kerst kadootjes

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

Kerstcadeaus

Kerstauto wereldwijd