Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed  | 

€35.00

Een miljard redenen waarom u mobiele marketing zou moeten proberen

Een miljard redenen waarom u mobiele marketing zou moeten proberen
  • Provincie: Alle provincies
  • Land: Nederland en Belgie
  • Listed: 18 november 2018 07:28

Description

Een miljard redenen waarom u mobiele marketing zou moeten proberen

Als u een bedrijf online hebt, heeft u ongetwijfeld artikelenmarketing, bannerreclame, marketing per e-mail en het plaatsen van blog-gasten geprobeerd. Als u echter echt uw bedrijf wilt opschalen, wordt het tijd dat u enige tijd investeert om te begrijpen waarom mobiele marketing misschien de beste manier is om uw toekomstige promotionele behoeften te realiseren.

Wat is mobiele marketing?

In een notendop is het de mogelijkheid om advertenties te plaatsen op mensen die mobiele apparaten gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld op internet zoekt, kunt u een website tegenkomen. Onderaan de pagina staat een kleine advertentie. Als u op de kleine banneradvertentie klikt, gaat u naar de bestemmingspagina van de adverteerder.

Met dit type marketing kunnen adverteerders op een intuïtieve, interactieve en zeer relevante manier met hun doelgroep communiceren. Een van de belangrijkste voordelen van mobiele marketing is naar mijn mening de targeting. U kunt ervoor kiezen om alleen mannen te targeten, in Canada, tussen de 30 en 50. Upload uw advertentie en die populatie wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht van wat u te bieden heeft.

 

Er is niets beter dan in staat zijn om voor je publiek te staan ​​met een duidelijke boodschap. Normaal, in advertenties jaag je klanten na. Met deze nieuwe school van reclame hoef je niet langer te hopen op de ideale klant.

Voordat ik verder ga, wil ik nog een ding aanwijzen. Mobiele marketing wordt gedaan op mobiele of smartphones en draadloze handheld-apparaten. Wat zijn draadloze handheld-apparaten? Typisch zou je denken aan tablets van Samsung, iPad of net. Houd er echter rekening mee dat de focus van mobiele marketing ligt op de mobiele telefoon en smartphone.

Waarom markt voor mobiele gebruikers?

Welnu, er zijn wereldwijd ongeveer zeven miljoen mensen. Voor sommige mensen is de mobiele telefoon belangrijker dan een toilet. Slechts vier en een half miljard mensen hebben toegang tot een toilet, maar zes miljard mensen hebben toegang tot een mobiel apparaat.

Is mobiele marketing een goede zakelijke beslissing?

Ik zou Ja zeggen. Zoals ik al zei zijn er miljarden potentiële klanten die op je wachten om hun producten en diensten te verkopen. Ook als uw concurrenten geen mobiele marketing hebben geprobeerd, is dit slechts een kwestie van tijd. Dus waarom zou je ze niet verslaan en een groot marktaandeel verwerven?

We leven in een ‘op dit moment’ samenleving. Met dit soort marketingcampagnes zijn eenvoudig te maken. Uw berichten worden binnen enkele seconden bij de ontvangers afgeleverd. U kunt wereldwijd mensen bereiken.

Mensen houden hun gsm altijd bij zich. Wanneer ze ‘s nachts naar bed gaan, checken de meeste mensen hun telefoon nog één keer voordat ze hem op hun bed staan. Uw bericht is altijd binnen de armlengte van uw klanten.

Of we het leuk vinden of niet mobiel is de toekomst en heeft voor een beperkte tijd de minste concurrentie voor gebruikers online. Dit gaat echter niet lang duren. Volgens recente enquêtes wordt verwacht dat het geld besteed aan mobiele marketing elk jaar voor de komende jaren zal verdubbelen.

Ad Reference ID: 8415bf10677a4c3b

  

263 total views, 1 today

  

Sponsored Links

Het gebruik van de iphone is eenvoudig met deze tips

Het gebruik van de iphone is eenvoudig met deze tips nu je je eerste iphone hebt gekocht, vraag je je waarschijnlijk af wat deze nieuwe technologie voor je kan doen. het onderstaande artikel biedt je veel handige tips e...

230 total views, 1 today

Leave a Reply

Eenzame kerst?

40PlusRelatie - De eerste stap naar een nieuwe partner

Kies een ideaal kerst kado hier

RSS Baby Kerst kadootjes

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

Kerstcadeaus

Kerstauto wereldwijd