Apple TV Plus bestelt een kerstspecial

 

Als je denkt dat het te vroeg is om kerstartikelen te schrijven, zijn we het ermee eens – maar als je geïnteresseerd bent in de nieuwste Apple TV Plus-shows die worden aangekondigd voor de inkomende streamingdienst, komt er wat feestelijk gejuich op je af.

Apple TV Plus heeft een kerstspecial aangekondigd met Ryan Reynolds (Deadpool, Detective Pikachu) en cabaretier Will Ferrell (Anchorman, Zoolander).

De show zal een muzikale versie zijn van A Christmas Carol, het klassieke verhaal van Charles Dickens over een gierige, stuiverige oude man (vermoedelijk Ferrell) die op kerstavond door drie geesten wordt bezocht en verhuisd om zijn manier te veranderen.

Er zijn in de loop der jaren talloze bewerkingen van het verhaal geweest, zoals Jim Carrey, Michael Caine (samen met The Muppets) en Patrick Stewart die allemaal de rol van Ebenezer Scrooge op zich hebben genomen.

Gezien de rivaliteit tussen Apple TV Plus en de binnenkort te lanceren Disney Plus-streamingservice, zou het echter niet verwonderlijk zijn als Disney weigert zijn karakter aan Apple te lenen.

A Christmas Carol neemt deel aan een selectie van Apple TV Plus-shows, waaronder de Jason Mamoa-serie See, Jennifer Anniston en Reese Witherspoon-drama The Morning Show, en zelfs een revisionistische biopic van de 19e-eeuwse dichter Emily Dickinson.

Apple TV Plus probeert duidelijk enkele grote sterren – en grote historische figuren – te benutten om het profiel van zijn programmering te vergroten. We kunnen echter niet anders dan het gevoel hebben dat de showcuratie een beetje verspreid is, zonder het enorme volume om een ​​breed scala aan smaken op dezelfde manier te bedienen als Netflix, en we zullen benieuwd zijn hoe verenigd het aanbod van de lancering aanvoelt .

Auteur: Remoeng

website: https://netmixflix.com 


Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *